Puig, Sarri i Pina debatran a Sant Cugat sobre “Com i quan ho tornarem a fer”

Junts per Sant Cugat celebrarà el 27 d’abril una nova sessió del cicle “Parlem Junts”, un acte presencial i obert a tothom.

En aquesta ocasió, sota el títol “Ho tornarem a fer. Com i quan?”, parlarem d’independència amb el conseller a l’exili LLUÍS PUIG (que intervindrà en directe telemàticament), ALEIX SARRI, director de l’Oficina Europarlamentària de Junts per Catalunya, i l’advocat JORDI PINA, que durant el judici del procés al Tribunal Suprem va representar a Jordi Turull, Josep Rull i Jordi Sánchez.

Jordi Cuixart, expresident d’Òmnium Cultural deia davant el Tribunal Suprem que “ho tornarem a fer”. Aquesta idea s’ha mantingut en el temps i manté l’esperança i la convicció de molts que la fórmula està inventada i que només cal millorar-la.
Conèixer quines són les nostres debilitats i fortaleses així com les oportunitats i amenaces del 1r d’octubre i de la situació actual, poden ajudar a preparar-nos per l’embat final.

Aquest acte, moderat per la regidora de Junts per Sant Cugat, Cristina Paraira, tindrà lloc a la Casa de Cultura de Sant Cugat el 27 d’abril a les 19 h.

Us hi esperem!