Gràcies per tot, Elena!

No és fàcil fer un article com aquest, gens. Unes ratlles que mai hauriem volgut escriure. Encara no ens ho creiem. La nostra companya, la nostra amiga, Elena Degollada, ens va deixar el 29 d’abril passat als 59 anys. L’Elena era vocal del govern de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix des de l’any 2016. També era la responsable electa de Política Municipal de la Coordinadora de Junts per Sant Cugat des de la seva constitució.

Feia anys que lluitava contra el càncer, però l’Elena, persona d’una gran fortalesa, mai va deixar d’atendre les seves responsabilitats públiques. Era una gran servidora de Valldoreix, molt estimada per tothom. Les darreres setmanes, però, aquesta cruel malaltia li va fer un darrer pols que, tot i la seva fortalesa, no va poder superar.

Elena, la política local i l’administració pública no seran el mateix sense tu. Persona de grans consensos, conviccions i sempre amb assenyat criteri, les teves opinions sempre eren escoltades per tots nosaltres, els teus companys de viatge de Sant Cugat i Valldoreix.

Elena, la vida tampoc serà el mateix sense tu. Persona sociable, amb un somriure extraordinari i, per damunt de tot, bona amiga. Sempre estaves a punt per esmorzar o fer una cervesa i enraonar i enraonar per arreglar el nostre petit món.

Et trobarem molt a faltar. Sempre estaràs amb nosaltres.
Un petó molt gran!

Article publicat a Cugat Media