Josep Maria Vallès

JOSEP MARIA VALLÈS
portaveu

Santcugatenc per lliure elecció des de 1995. He exercit de periodista a Sant Cugat entre 1991 i 2019, i he estat director del TOT Sant Cugat, del Diari de Sant Cugat i del Món Sant Cugat. He organitzat 21 edicions del concurs de fotografia TOT Fotoportada, 7 edicions del concurs de postals de Nadal entre les escoles de Sant Cugat i 6 edicions de la Taula d’Escriptors de Sant Cugat, entre altres activitats culturals.
Sóc soci d’Òmnium, ANC, de la Penya Blaugrana de Sant Cugat, i membre fundador de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Sant Cugat. Sóc membre del Consell de Ciutat i membre de la Comissió dels Premis Sant Cugat.
Banderer de la Festa dels Tres Tombs 2011, Premi Paul Harris del Rotary Club Sant Cugat 2017 i pregoner de la Festa Major del barri de Volpelleres 2017.
Mai he militat en cap partit polític.
Sóc l’autor d’un experiment socio-polític-gastronòmic realitzat a Sant Cugat i recollit en el llibre Polítics a la carta que vaig publicar el 2015.
M’agrada fer esport i sóc espectador de teatre, concerts, dansa, musicals, òpera, màgia, circ… M’ho passo molt bé ballant el Paga-li Joan.
He gaudit i gaudeixo amb les diferents tasques que he desenvolupat i, a més, sempre amb una voluntat manifesta de servei a la societat. M’agrada molt escoltar i donar un cop mà, implicar-me tant com em deixin.