carmela fortuny

CARMELA FORTUNY
portaveu

Sóc mare de dos fills i llicenciada en Ciències de l’Educació i Màster en Gestió Pública.
He estat alcaldessa de Sant Cugat des de juny del 2018 fins a maig del 2019, prenent el relleu de Mercè Conesa; actualment.
Anteriorment, vaig ser tinent d’alcalde amb diferents responsabilitats, ocupant la tinència d’alcaldia de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat, amb adscripció de la regidoria d’Esports i Joventut i del Comissionat del Reial Monestir. També vaig ser la portaveu adjunta del grup municipal PDeCAT-Demòcrates.
Durant el mandat de 2007 a 2011, com a regidora electa per Convergència i Unió, vaig ser tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania. Durant el període intermedi allunyada de l’Ajuntament de Sant Cugat, vaig ser directora general  al Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.
M’agrada Sant Cugat, estic orgullosa de la seva gent, del seu paisatge, del model de ciutat que els alcaldes anteriors, Aymerich i Recoder i l’alcaldessa Conesa han construït. Una ciutat que ha apostat pel benestar dels seus veïns i veïnes, configurant una ciutat verda, saludable, ben connectada, amb activitat empresarial i un nivell de prosperitat important; una ciutat que posa en el centre l’educació, l’esport, el medi ambient, la cohesió social; una ciutat que sap créixer sense patir; una ciutat amb identitat pròpia, amb valors, generadora d’oportunitats i compromesa amb el país.