Per Sant Cugat.

Des del Govern Municipal, al costat de l’alcalde Josep Maria Vallès, treballem per una ciutat més justa, habitable, pròspera i sostenible. Amb uns serveis públics de la màxima qualitat, amb un espai públic cuidat i una mobilitat fluïda i sostenible, des de la bona governança i el lideratge econòmic, fent que Sant Cugat torni a ser una ciutat referent en tots els àmbits.

Impulsant la cultura, l’esport, l’associacionisme i totes les entitats que donen vida als carrers de Sant Cugat. Enfortint la cohesió social i la participació ciutadana, col·laborant amb tothom i escoltant les propostes i problemàtiques de tots els veïns i veïnes. Acompanyant els projectes de les empreses i comerços de la ciutat, ajudant-los a tirar endavant i assolir l’èxit. Atraient inversions, generant nous projectes i impulsant l’economia de Sant Cugat. Una ciutat capdavantera, innovadora, resilient i líder. Seguint el model Sant Cugat.

Pel Sant Cugat que estimem, una ciutat saludable a escala humana, compromesa amb el benestar social. Innovadora a tots nivells, sostenible i digital. Amb compromís nacional, que impulsi l’ús de la llengua catalana i participi activament en el procés d’independència de Catalunya.

 

Pel Sant Cugat que estimem, ho farem junts!