Valldoreix reparteix més de mil ampolles per netejar orins canins del carrer

L’EMD de Valldoreix ha ampliat la campanya de repartiment d’ampolles plegables per a la neteja dels orins de gossos a la via pública. L’acció s’emmarca dins de la campanya de civisme ‘Valldoreix ben cívic’, impulsada per l’EMD des de l’any 2016, amb l’objectiu de conscienciar els veïns i veïnes de la vila de la necessitat de treballar conjuntament administració-ciutadania en la cura de l’entorn i aconseguir tenir un Valldoreix més net i cívic.
Per obtenir una d’aquestes ampolles plegables cal igualment presentar-se a l’Oficicna d’Aatenció al Ciutadà de Valldoreix i identificar-se com a persona empadronada a Valldoreix.Passat l’estiu des de l’EMD de Valldoreix donarà continuïtat a la campanya cívica repartint també bosses biodegradables i compostables per collir les caques de gos.

+INFO

 

EN ALERTA PER L’ALT RISC D’INCENDI

La sobtada arribada de les altes temperatures a tot el territori català, combinada amb la manca de precipitacions abundants al llarg de la primavera ha disparat totes les alarmes, atès l’elevat risc d’incendi que es registra a hores d’ara en diferents comarques catalanes i en concret al Vallès Occidental. És per aquests motius que des de l’EMD de Valldoreix s’aprofita l’arribada del període d’alt risc d’incendi, que comença el  15 de juny, per activar la campanya anual de conscienciació ciutadana per evitar que les negligències i els descuits puguin provocar un incendi forestal.

+INFO

 

CONVOCAT EL CONCURS DE CARTELLS DE LA FESTA MAJOR 2021

Les inscripcions al certamen ja estan obertes per a tots els artistes, adults, joves i infants, que s’animin a crear un cartell que servirà per anunciar l’arribada de la festa gran de Valldoreix.
Les obres es poden presentar fins el 30 de juny presencialment a través d’una instància al Registe d’Entrada (Atenció Ciutadana) de la Casa de la Vila de Valldoreix o de forma telemàtica mitjançant la seu electrònica de l’EMD de Valldoreix.

+INFO

 

ÈXIT DEL CICLE DE CONCERTS A CAN MONMANY

Els Concerts a Can Monmany es van cloure el 19 de juny, de nou, amb el pati de la masia ple a vessar i amb una llarga llista d’espera que no es va poder satisfer, tot i els esforços de l’organització.
Un cop abaixat el teló de l’edició d’enguany dels Concerts a Can Monmany, l’organització ja treballa en la propera edició, de la qual s’espera que -un cop superada la pandèmia de la Covid-19- pugui lluir amb tot el seu esplendor i permeti encabir prop d’una norantena de seients en cada una de les vetllades d’un cicle que seguirà apostant pels artistes locals.

+INFO