Valldoreix recupera la 5a Milla Solidària

La festa valldoreixenca de l’esport i la solidaritat recupera la normalitat i tornarà a celebrar-se el 12 de desembre a partir de les 11:30h a tocar de l’Institut Arnau Cadell, com ja és tradició. La Milla Solidària de Valldoreix torna amb energies renovades i unes ganes enormes de seguir fent créixer una cursa, que enguany arriba a la 5a edició i que destina la seva recollida solidària de joguines a l’AECC-Sant Cugat, perquè els nens i nenes de les unitats oncològiques hospitalàries puguin viure la màgia del dia de reis.

Les inscripcions tenen un cost de 4 euros només pels participants a la Milla Open, mentre que la resta de participants (curses infantils i Milla Inclusiva) tenen la inscripció gratuïta. Per inscriure’s s’ha de fer online al web millasolidariavalldoreix.com, fins al 10 de desembre, i de manera presencial el mateix dia de la cursa abans de l’inici.

+INFO


VALLDOREIX PRESENTA UN PRESSUPOST DE 9,9 M D’EUROS PER AL 2022

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix  va celebrar l’11 de novembre l’Audiència Pública de Pressupost on ha presentat els comptes per a l’any 2022. Les xifres pel proper any estan marcades per la contenció, fruit de la reducció d’ingressos (xifrades per l’EMD en uns 800.000€) motivada per la previsió de la caiguda d’ingressos, derivada de la sentència sobre les plusvàlues que ha obligat a canviar el sistema de càlcul l’Impost sobre l’Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (IIVTNU). Per aquest motiu el pressupost valldoreixenc es redueix en 185.000€ respecte als comptes de l’any passat i no arriba, per poc, als 10 milions d’euros (9.887.503,85€).

+INFO

 

VALLDOREIX SE SUMA A LA CELEBRACIÓ DE LA SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS

La Setmana Europea de Prevenció de Residus és una iniciativa a escala europea que consisteix en l’organització al llarg d’una setmana, del 20 al 28 de novembre, d’accions de sensibilització sobre la necessitat de treballar per a la prevenció de residus. Amb aquest objectiu compartit, des de l’àrea de Medi Ambient de l’EMD de Valldoreix s’han organitzat un seguit d’activitats que començaran el dissabte 20 de novembre amb l’arribada a Valldoreix de la ReparaTruck, una furgoneta equipada amb les eines i els mitjans necessaris per aprendre, amb l’ajuda d’un tècnic especialitzat, a autoreparar bicicletes i petits aparells elèctrics i electrònics (batedores, assecadors, cafeteres, estufes, planxes, ventiladors…).

+ INFO