Valldoreix doblarà l’oficina de Correus

L’EMD de Valldoreix i l’empresa estatal Correos y Telégrafos han arribat a un acord per ampliar l’oficina que la societat postal té a Valldoreix per solucionar els problemes de prestació del servei, que es produeixen actualment per la manca d’espai que pateixen els treballadors. Aquesta situació s’ha vist empitjorada amb la pandèmia de Covid-19, que ha provocat un increment dels enviaments postals, fet que ha derivat el llargues cues i prolongades hores d’espera als usuaris del servei.

Per aquest motiu, l’EMD de Valldoreix -titular del local on està ubicada l’oficina- ha decidit ampliar de forma provisional les dependències actuals, davant la impossibilitat de trobar un local adequat a Valldoreix per continuar prestant el servei a causa de la configuració urbana majoritàriament d’habitatges unifamiliars aïllats.
+INFO

Valldoreix es prepara per a la temporada d’estiu amb la neteja de les franges contra incendis

Les tasques se centren en les zones boscoses a tocar de la trama urbana de Valldoreix, al límit amb el Parc Natural de la Serra de Collserola i a les àrees de bosc interiors de la vila, amb l’objectiu de protegir la natura i els nuclis habitats dels episodis d’incendis que puguin aparèixer durant els mesos de més calor de l’any.
+ INFO

La música a la fresca tornarà a amenitzar les nits dels dissabtes de juny a Can Monmany

Per a l’edició d’enguany el cicle comptarà amb el concurs d’Elisabet Franch i Albert Guinovart; el Trio Claret; i Patrícia de No i José Antonio Domené.
L’exterior de la masia ubicada als peus del Puig Madrona tornarà enguany a ser la seu del cicle de concerts 2021 a Valldoreix, després de la suspensió de l’edició 2020 per les restriccions decretades per evitar la propagació del Coronavirus.
+INFO