Susana Herrada, presidenciable a les eleccions municipals de l’EMD pel 2023

Junts per Catalunya ha aprovat, a proposta dels seus militants de Valldoreix, que l’actual vocal Susana Herrada sigui la candidata del partit a la presidència de l’EMD de Valldoreix de cara a les eleccions municipals del 2023. La decisió, s’ha ratificat en el marc de la CMT (Comitè Municipal Territorial) del partit.

Josep Puig, actual president de l’EMD, ha manifestat el seu suport a la nova candidata ja que “és la garantia d’un bon govern a l’EMD de Valldoreix i d’assolir noves fites”.

Per la seva banda, Herrada s’ha mostrat agraïda a la confiança que li ha fet el partit i ha afirmat estar “molt il·lusionada de rebre el relleu de Josep Puig i amb moltes ganes de començar a treballar perquè els valldoreixencs i valldoreixenques vegin que sóc la millor opció per presidir l’EMD de Valldoreix”.

Susanna Herrada és vocal de l’EMD de Valldoreix des de l’any 2007, primer a l’oposició i després al govern amb responsabilitats sobre les àrees de Mobilitat, Transport i Vialitat, Recursos Humans, Cultura, Medi Ambient i Educació.

Després de l’estiu, es farà una roda de premsa i un acte de presentació explicant més detalls de la candidatura.

Valldoreix, 28 de juliol de 2022