Sant Cugat incrementarà els punts de càrrega de vehicles elèctrics a proposta de Junts

Junts per Sant Cugat ha proposat al ple municipal d’aquest mes d’octubre, a través d’una moció que es va convertir en institucional, incrementar la infraestructura pública i privada de càrrega de vehicles elèctrics a la nostra ciutat. El text demanava, entre d’altres, crear un Pla d’Electrificació de Sant Cugat, impulsar places o carrers elèctrics, establir una línia de suport a ciutadans i empreses que instal·lin punt de recàrrega privat i establir incentius a empreses que usin transports comercials o de mercaderies no contaminants. Junts estem convençuts que Sant Cugat necessita afrontar una actualització urgent per donar resposta a l’evolució actual de futur immediat de nous usuaris de vehicles elèctrics.

Albert Salarich, regidor de Junts per Sant Cugat,  considera que la “manca d’infraestructura bàsica de càrrega, tant a l’entorn urbà com per a viatges entre poblacions” fa “desistir” a part de la ciutadania a adquirir un vehicle elèctric. És per això que Junts aposta perquè la ciutat continuï sent “capdavantera” a Catalunya en densitat d’estacions de càrrega i dobli les 19 actuals, ja que, asseguren “són el 50% de punts actius respecte a altres ciutats europees similars”, va explicar el regidor Albert Salarich.

Finalment, la moció de Junts per Sant Cugat va ser aprovada per unanimitat de tots els grups política amb representació de l’Ajuntament.

CONSULTEU AQUESTA MOCIÓ DE JUNTS