Recta final a la reurbanització de la zona comercial de Valldoreix amb la reobertura del trànsit

Les obres de reurbanització del tram comercial de la rambla Mn. Jacint Verdaguer de Vallddoreix, entre la plaça de Can Cadena i el carrer Sant Albert, donen un pas més cap a la seva finalització amb l’obertura al trànsit, després de poc més de 5 mesos d’obres. L’actuació, que es va iniciar a finals de juliol, suposa una millora molt necessària d’aquest àmbit, tant pel que fa al teixit comercial, majoritari a la zona, com per a la redefinició de la mobilitat de l’espai.
+INFO

LA 5a MILLA SOLIDÀRIA SUPERA ELS 370 PARTICIPANTS
Valldoreix es va donar cita a la línia de sortida de la 5a Milla Solidària, a tocar de l’IES Arnau Cadell. Els atletes, a més de gaudir d’una matinal esportiva molt disputada, van sumar el seu granet de sorra a la campanya solidària amb la secció local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, per portar joguines per Nadal als infants malalts de càncer, hospitalitzats al Parc Taulí.
+INFO 


TORNA EL PATGE REIAL I ELS REIS MAGS D’ORIENT A VALLDOREIX
Un concert de música clàssica, un recital de cant, una sessió de conta contes infantil, l’actuació de Nadal dels Marxosos, un mercat de Nadal a l’APVV, la visita del Patge Reial i la tradicional Cavalcada de Reis. Aquestes són les cites ineludibles per celebrar les festes nadalenques a Valldoreix, que es podran gaudir al llarg de tot el mes de desembre i fins a la celebració de la cavalcada del dia 5 de gener.
+INFO