Pla Jove de Valldoreix: 21 accions durant els propers 4 anys per dinamitzar els Joves

2 eixos, 7 objectius, 9 actuacions i 21 accions. Aquestes són les xifres del Pla Jove que l’EMD de Valldoreix que s’ha presentat aquest mes de juliol i que s’ha treballat conjuntament des de l’àrea de Joventut de l’EMD de Valldoreix amb la consultora en participació ciutadana Quòrum Consultors.

El Pla Jove marca el full de ruta de les polítiques de l’administració valldoreixenca en l’àmbit de joventut els propers 4 anys i parteix d’un procés participatiu fet entre el col·lectiu jove de la vila, durant el primer semestre d’enguany. El procés ha recavat l’opinió d’un total de 351 joves que formen part d’entitats i col·lectius tan diversos com l’alumnat de l’Institut Arnau Cadell, el Cau de Valldoreix, el Valldoreix Fútbol Club i l’Handbol Valldoreix, entre d’altres.
+INFO


LLUÏSA MUÑOZ, NOVA VOCAL DEL GOVERN DE L’EMD DE VALLDOREIX

La darrera sessió plenària abans de l’estiu de l’EMD de Valldoreix va servir per formalitzar la incorporació a la Junta de Veïns de la vocal Lluïsa Muñoz, al grup de Junts per Valldoreix, en substitució de la vocal Elena Degollada, que va morir el mes d’abril passat.

La nova vocal va prometre el càrrec davant del president Josep Puig, que va ser el primer en donar-li la benvinguda i felicitar-la pel nomenament. Acte seguit es van afegir la resta de vocals del govern i també de l’oposició que van desitjar la millor de les sorts a Muñoz.
+INFO


CONCURS DE CARTELLS DE LA FESTA MAJOR DE VALLDOREIX

La creació dels dos artistes de la localitat castellonenca de Betxí es va imposar en la categoria d’adults i serà també el cartell de l’edició 2022 de la festa grossa de la vila.

L’obra de Ballester i Giménez va ser la més valorada entre els 16 originals presentats en la categoria d’adults del certamen artístic i va ser l’elecció del jurat, reunit aquest juliol a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Vila de Valldoreix.
+INFO