Lluïsa Muñoz: “Hola, Valldoreix!”

Mai hagués volgut ser vocal a l’EMD de Valldoreix per substituir una persona que ens ha deixat després d’anys de lluitar contra una malaltia cruel. Moltes gràcies Elena Degollada per la teva feina i pel teu exemple. Però també gràcies per la teva dedicació a la nostra vila i per haver deixat el llistó tan alt.

És amb aquest esperit de servei que entomo el repte de ser vocal a l’EMD de Valldoreix. Reconec que això de ser regidora o vocal no m’havia passat pel cap. Vinc del món de l’empresa privada i tinc el meu propi negoci, però ha arribat el moment de comprometre´m amb el meu poble i tornar-li una part del que m’ha aportat amb dedicació i treball.

Porto tota la vida a Sant Cugat i fa més de 20 anys que visc a Valldoreix. Tinc tres fills valldoreixencs que han anat a l’escola Ferran i Clua, però també a l’escola Hatikva i a l’Institut Arnau Cadell. Hem estat usuaris del Complex Esportiu, però també del Club Esportiu, hem participat en les escoles esportives, però també competit amb el club de  voleibol al pavelló. És a dir, que hem viscut de primera ma la convivència entre el món públic i el món privat. Valldoreix és un lloc on aquesta dualitat esdevé un contrast enriquidor.

Sóc conscient que entro a formar part d’un gran equip en els darrers minuts del partit, en el darrer any del mandat.

Espero que pugueu trobar en mi una persona que escolta i intenta aportar solucions que facilitin la vida als veïns de Valldoreix.

Visca Valldoreix!

Lluïsa Muñoz
Vocal del govern de l’EMD de Valldoreix

Article publicat al TOT Șanț Cugat