Les excavacions al Castell de Canals posa al descobert troballes arqueològiques inèdites

La intervenció arqueològica realitzada el mes de març al Castell de Canals ha tret a la llum noves estructures que donaven forma al conjunt arquitectònic del Castell de Canals de Valldoreix, que data del s. XII. Entre les noves descobertes es poden apreciar el perímetre del primer edifici del castell amb la seva escarpa, diferents arcs constructius, murs o estructures que defineixen com era el turó de la fortificació valldoreixenca, entre altres troballes.

+INFO

 

L’ampliació del passeig del Nard de Valldoreix serà una realitat aviat

El passeig del Nard de Valldoreix serà després de l’estiu un carrer amb una amplada de prop de 10 m en tot el tram que va des de la rambla del Jardí i l’avinguda del Baixador. Amb aquesta ampliació i reurbanització de l’àmbit de Nard l’administració valldoreixenca aconseguirà complir els objectius de recuperar el doble sentit de circulació de la via, per poder resoldre els problemes de mobilitat de la zona, així com dotar les voreres de les condicions obligatòries d’accessibilitat.

+INFO

 

Valldoreix ja té veu i vot al Consorci de Collserola

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix es va integrar el 23 de març al Consorci del Parc Natural de Collserola. Així, amb aquesta incorporació, l’ens valldoreixenc ja dret a vot -fins ara només hi tenia veu- en les decisions que s’adoptin en el marc del consorci.
Aquesta és una vella reivindicació de l’EMD de Valldoreix, que veia com una dificultat no poder intervenir en la presa de decisions sobre una part important del seu territori.

+INFO