L’EMD-Valldoreix inicia la campanya anual de manteniment i neteja de rieres

Els torrents de Badal, Nonell, Clavell i la riera de Saladrigues són objecte dels treballs anuals de neteja de rieres, impulsada per l’àrea de Medi Ambient de l’EMD de Valldoreix des del 10 de març amb l’objectiu de mantenir els cursos d’aigua de la vila nets i lliures d’obstacles, al llarg de tot el seu recorregut.

Les tasques, que van començar sobre l’àrea de la riera de Nonell i aniran avançant de nord a sud i d’est a oest, fins a la riera de Saladrigues, consistiran en el desbrossament de tota la vegetació present a la llera, amb especial atenció a desboscament de les canyes, així com el seu posterior esmicolament i retirada.
+INFO

COM AJUDAR ALS AFECTATS D’UCRAÏNA
A l’EMD de Valldoreix, com a administració més propera a la ciutadania valldoreixenca, hem rebut moltes consultes sobre com poden donar un cop de mà al poble d’Ucraïna en un moment tan delicat de la seva història.

Des d’un primer moment l’EMD de Valldoreix es va coordinar amb l’Ajuntament de Sant Cugat, que és l’administració que té la competència municipal en l’àmbit de Serveis Socials, per saber de quina manera l’administració valldoreixenca i la seva ciutadania poden ajudar la població que està patint els rigors de la guerra.
+INFO

CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA DONA
Un col·loqui amb la poetessa santcugatenca Marta Pessarrodona, una visita guiada per l’exposició de fotografies de dones de Valldoreix, ‘Caràcter’ i la representació de l’obra teatral ‘L’aplaudiment és per dins’ van ser els actes programats des de l’EMD de Valldoreix per, durant tota una setmana, celebrar el Dia Internacional de les Dones a la vila.
+INFO