La JNC Sant Cugat renova l’executiva local escollint Àngel Segura com a cap local

La JNC Sant Cugat va dur a terme una assemblea local de renovació de l’executiva el 27 de setembre a la seu de Junts per Sant Cugat amb la presència de regidores i regidors del grup municipal. A l’inici de la reunió Mireia Ferrer, cap local sortint, va presentar el seu informe de mandat, on va detallar totes les activitats, actes, assemblees, trobades i campanyes que s’han dut a terme aquests darrers mesos. També va argumentar la seva decisió de no continuar com a cap local, per motius estrictament personals. A continuació, Àngel Segura, actual cap local, va presentar el seu Pla de Mandat davant tots els assistents a l’assemblea.

El Pla de Mandat per aquests propers mesos de la JNC StC és molt ambiciós. Té com a objectius enfortir el nucli, desplegar-se arreu del territori de la ciutat, ampliar el seu altaveu a les xarxes socials, reforçar el seu projecte, créixer en nombre de militants i, tot això, per preparar-nos de cara a les eleccions municipals del 2023. La JNC StC participarà activament a les properes eleccions presentant el seu propi projecte jove, que es complementarà i es coordinarà amb el de JuntsxStC, realitzant una campanya electoral pròpia. 

Posteriorment es va procedir amb la votació de la nova executiva. Àngel Segura va esdevenir Cap local i la Mireia Ferrer i en Josep Arcas (secretari d’organització) es mantenen dins l’executiva. Van ser aprovats amb el 100% dels vots.

La regidora portaveu de JuntsxStC, Carmela Fortuny, va agraïr la gran constància i el treball que realitza la JNC STC ,també va remarcar la gran importància de tenir els joves al costat del projecte de Junts, un projecte que és el mateix i que és comú per a totes dues organitzacions.

Finalment, el Secretari General, Álvaro Clapés-Saganyoles, va fer èmfasi en la gran rellevància que sempre ha tingut el nucli santcugatenc pel conjunt de l’organització de la JNC i per al país, posant exemples com el del Vicepresident Jordi Puigneró i el conseller Damià Calvet. Va fer una crida a continuar treballant i impulsant les propostes i línies mestres del Pla de Mandat proposat, i varemmarcar que el Comitè Executiu Nacional de la JNC és al costat del col·lectiu santcugatenc.