JUNTS vota en contra del pressupost municipal menys transparent de la història de Sant Cugat

“Estem molt preocupats”, va assegurar durant el ple municipal del mes de maig el regidor de Junts per Sant Cugat, Carles Brugarolas perquè “el rumb econòmic de l’Ajuntament portarà al col·lapse amb tota seguretat”. Per Brugarolas és “el pressupost menys transparent de la història” i va acusar el govern tripartit d’una “nul·la planificació”.

“Sant Cugat necessita un rumb social i econòmic diferent”, va reclamar amb contundència el regidor de Junts, i també va lamentar que el pressupost “arriba novament tardíssim” i va advertir de “l’impacte sever” que tindrà en la ciutadania i en les entitats.
El pressupost per aquest any 2021 es va aprovar el 17 de maig (cinc mesos tard) només amb els vots favorables del govern de la ciutat format per ERC, PSC i CUP.

CONSULTA LES AL·LEGACIONS al pressupost municipal presentades per Junts per Sant Cugat que van ser rebutjades completament pel govern tripartit: +INFO

JUNTS EXIGEIX UNA MILLOR GESTIÓ DELS ERTOS 

Aquesta va ser una moció presentada al ple a iniciativa de Junts per Sant Cugat i que va esdevenir institucional, aprovada per totes les forces polítiques del consistori.

A Catalunya hi ha 98.137 expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTO) i 18.820 persones afectades.

Demanem al Govern Espanyol desencallar els tràmits de forma inmediata, resoldre amb urgència totes les incidències i reclamacions, i evitar el perjudici en la declaració de renda del 2020.
CONSULTA i DESCARREGA’T AQUESTA MOCIÓ: +INFO

JUNTS PROPOSA OBRIR ABANS LA MASIA DE CAN CANYAMERES 

Aquesta moció també va ser presentada al ple a iniciativa de Junts per Sant Cugat i també va esdevenir institucional, aprovada per totes les forces polítiques del consistori.

El sector de Volpelleres vol rehabilitar la masia de Can Canyameres per donar-li un ús sociocultural i ajudar a cohesionar el barri més jove i encara en creixement de Sant Cugat. El govern municipal preveu executar el projecte de manera que les activitats a la masia no es podrien iniciar fins a l’any 2025. Amb aquesta moció JUNTS demana accelerar el calendari d’execució, prioritzar la inversió i pressupostar-la l’any vinent.
CONSULTA i DESCARREGA’T AQUESTA MOCIÓ: +INFO

JUNTS PROPOSA CREAR UN CERTIFICAT COM A SUPORT A LA RECUPERACIÓ DEL SECTOR ECONÒMIC i SOCIAL

Aquesta moció va ser presentada per Junts per Sant Cugat i no va prosperar perquè només va comptar amb els vots favorables dels nostres 9 regidors i regidors. Els grups municipals del govern, ERC, PSC i CUP, van votar en contra, i el grup de Cs es va abstenir.

Segons va assenyalar Albert Salarich, regidor de Junts per Sant Cugat, la recuperació de l’activitat total no serà possible “mentre no es completi el període de vacunació total de la població i no s’assoleixi la total immunitat de grup”. Salarich va destacar que la represa de l’activitat econòmica total “és urgent per a aquells sectors més castigats per les restriccions”.  Aquest certificat ajudaria a “homogeneïtzar la quantitat de sistemes actualment disponibles, i faria que tota activitat social, educativa o comercial esdevingui més segura, aportant confiança i accelerant la recuperació”.
CONSULTA i DESCARREGA’T AQUESTA MOCIÓ: +INFO