Junts per Sant Cugat recull ulleres graduades i de sol pel poble sahrauí

Junts per Sant Cugat ha iniciat la campanya JUNTS, UNA MIRADA SOLIDÀRIA per combatre els problemes oftalmològics en els campaments de refugiats.
Aquesta iniciativa, que s’allargarà fins a l’1 de gener de 2021, compte amb la col·laboració de diferents punts recollida d’ulleres ubicats en comerços de la nostra ciutat. L’objectiu és recaptar el màxim nombre d’ulleres possibles per poder ajudar al poble sahrauí. Totes les ulleres es lliuraran a l’entitat Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS).

Els primers establiments que s’han adherit a la campanya i on es poden lliurar ulleres graduades i també de sol són aquests:

ICARO, carrer de Santa Maria, 34

MAAT, carrer de Santiago Rusiñol, 38

LA BOTTEGA, carrer Major, 28

ARNAU VEGUÉ carrer Cristòfor Colom, 24

LOURDES CARBONELL, plaça del Dr. Galtès, 5

GERD, plaça de Sant Pere, 9

DOLORS GARRIGA, carrer Major, 9

MARIA GRIFUL, plaça de Sant Pere, 11

TOT SANT CUGAT, carrer de Sant Antoni, 42

PAPIOL ALFOMBRAS, Avinguda de Gràcia, 4

L’ART RESTAURANT, Rambla del Celler, 2

TINTORERIA SANT CUGAT, carrer de Sant Antoni, 1

MERCAT DE TORRE BLANCA

Per Esther Alòs, representant de la sectorial de Ciutadania de Junts per Sant Cugat, des del partit estem molt implicats amb la ciutadania i volíem fer una acció solidària. Les ulleres són un producte que, tot i que en comprem de noves, tots les guardem i no fem servir. És per això que volem enviar-les als campaments de refugiats per impedir malalties visuals. A més, és una iniciativa molt afí a Junts per Sant Cugat, ja que ajudem i reciclem.

Per Neus Bosch, presidenta de Sant Cugat Amb el Poble Sahrauí, ens fa molta il·lusió aquest projecte, un projecte molt important, ja que el sol malmet la visió de moltes persones en els campaments. És per això que esperem poder recaptar el màxim d’ulleres possibles.