Junts per Sant Cugat recull residus al Parc de Collserola

Junts per Sant Cugatva va reunir el matí del dissabte 8 de maig a un equip de voluntaris santcugatencs per netejar les escombraries i deixalles de l’entorn del Pi d’en Xandri. En una iniciativa emmarcada per l’Agència de Residus de Catalunya, sota el nom de Let’s Clean Up Europe, els voluntaris van recollir uns 100 quilograms de residus.

L’objectiu d’aquesta acció de neteja al bosc, segons la regidora de Junts Cristina Paraira era conscienciar a la ciutadania dels residus que hi ha entorn de Collserola i que no haurien d’estar-hi.
Entre els residus recollits hi havia un carro de supermercat, un neumàtic i un matalàs petit, a més de totxanes, llaunes, vidres i restes de canonades, entre altres escombraries.

 

“FEIXISME: I ARA QUÈ?” ENCETA EL CICLE #parlemjunts

Junts per Sant Cugat va iniciar el 6 de maig un nou cicle de taules rodones i entrevistes que porta per títol #parlemjunts. Un fòrum de debat i discussió que pretén donar eines als afiliats i afiliades per aprofundir sobre temes d’actualitat i millorar la nostra proposta política.

Va ser una taula rodona que va despertar molt interès entre els assistents i que a la part final van formular diferents preguntes i reflexions al voltant del feixisme.
+INFO