El 31 de març presentem el llibre “Homenatge a Lluís Llach” amb Bicman i Pere Codó

Junts per Sant Cugat organitzem la presentació del llibre HOMENATGE A LLUÍS LLACH del dibuixant santcugatenc Jordi Magrià, conegut popularment per Bicman (els seus dibuixos els realitza amb el tradicional boli BIC). En l’acte de presentació també hi participarà el cantant santcugatenc Pere Codó que interpretarà algunes peces de Lluís Llach.

El llibre HOMENATGE A LLUÍS LLACH, obra de Jordi Magrià, combina lletres, dibuixos, i enllaços per escoltar les cançons de Llach. A cada plana del llibre hi ha una pàgina en la qual hi apareix escrita la lletra d’una cançó de Llach, i a l’altra pàgina hi ha una il·lustraciódibuixada per en Jordi Magrià i que s’ha inspirat en aquella cançó en particular. També apareixen codis QR que enllacen directament amb la cançó del costat, de manera que els lectors poder llegir la lletra a la vegada que escolten un arxiu d’àudio o un vídeo en el qual apareix Lluís Llach interpretant la cançó.

L’acte de presentació tindrà lloc el dijous 31 de març a les 19. 30 h a la Casa de Cultura de Sant Cugat, i comptarà també amb la participació del cantant santcugatenc Pere Codó que interpretarà tres caninos de Lluís Llach.
Aquest acte serà presencial i obert a tothom, i estarà conduït per Josep Maria Vallès.

Hi està tothom convidat!