JUNTS per Sant Cugat exigim responsabilitats polítiques davant el tancament temporal de la Comissaria de la Policia Local

Durant aquestes festes de Nadal, un cartell a la porta de la Comissaria de la Policia Local de Sant Cugat, anunciava que tancava temporalment entre les 12 de la nit i les 6 de la matinada, i convidava a la ciutadania que, davant d’algun fet urgent, contactessin amb el 112 o amb la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Cugat.

El grup municipal de Junts per Sant Cugat no donem crèdit a aquest fet. Un servei municipal com aquest, que afecta la seguretat ciutadana, no pot tancar les portes temporalment, i penjar una nota a la porta de la Comissaria. És inadmissible.

Carmela Fortuny, regidora portaveu del grup municipal de Junts per Sant Cugat, ha manifestat que “Això és incomprensible. Dependències de la Policia Local de Sant Cugat tancades temporalment? Ens preocupa i molt que la comissaria tanqui i que no s’hagi previst res des de la regidoria corresponent de l’Ajuntament de Sant Cugat”.

El grup municipal de Junts per Sant Cugat no posem en dubte la professionalitat dels agents de la Policia Local de Sant Cugat, però si la manca de previsió per part de la seva direcció política i, en aquest sentit, exigim responsabilitats polítiques.
No és tolerable que en una ciutat de 94.000 habitants passin fets tan reprovables com aquest i, encara més, en aquestes dates.

Sant Cugat, 3 de gener de 2022