Junts per Sant Cugat fregaria la majoria absoluta el 2023, segons Nació Digital

Junts per Sant Cugat passaria dels 9 regidors actuals a 12 o més segons l’enquesta que aquest mes d’agost ha realitzat el mitjà de comunicació Nació Digital. Per tant, i sempre segons aquesta enquesta, el grup municipal de Junts per Sant Cugat (amb un 50% dels prop de 2.500 votants d’aquest sondeig) recuperaria el govern de la nostra ciutat i el regidor Josep Maria Vallès podria passar a ser el nou alcalde de Sant Cugat substituint a l’alcaldessa Mireia Ingla (ERC) que presideix actualment el govern Tripartit a Sant Cugat.

Segons aquesta mateixa enquesta, la CUP passaria a ser la segona força del consistori santcugatenc amb un 20% dels vots, ERC la tercera amb un 12% dels vots i el PSC la quarta amb un 8% dels vots.
A més distància, empatarien En Comú Podem i Valents amb un 2% dels vots, i Ciutadans, Partit Popular i Vox empatarien amb un 1% dels vots.

És important remarcar que aquest tipus d’enquesta, realitzada a partir de les respostes d’alguns lectors d’aquest mitjà de comunicació digital, no és en cap cas una enquesta “científica” com les que realitzen les empreses especialitzades contactant amb la població a partir d’uns estudis previs.