Junts ja ha recollit 2.600 ulleres per enviar als campaments de refugiats del Sàhara

Recollides les primeres 2.600 ulleres per combatre els problemes oftalmològics en els campaments de refugiats del Sàhara, una iniciativa de Junts per Sant Cugat que vam iniciar el juliol amb el suport de trenta comerços de la nostra ciutat que participen en la recollida d’ulleres i que s’allargarà fins a finals d’any.

Aquesta setmana hem fet la roda de premsa per presentar un primer balanç d’aquesta recollida solidària d’ulleres que ha comptat amb la participació d’Oriol Peguera, president en funcions de la Coordinadora local de Junts per Catalunya. Esther Alòs, representant de la sectorial de Ciutadania de Junts per Sant Cugat, i Neus Bosch, presidenta de l’SCAPS (Sant Cugat amb el Poble Sahrauí).

Agraïm a tot el voluntariat de Junts que està col·laborant en aquesta campanya, a tots els comerços que recullen les ulleres i a tota la ciutadania que està donant ulleres que ja no utilitza i que encara poden ser molt útils pel poble sahrauí.

Els santcugatencs poden continuar fent entrega de les seves ulleres als establiments Ícaro, Maat, la Bottega, Arnau Vegués, Lourdes Carbonell, Gerd, Dolors Garriga, Rodó, Maria Griful, Tot Sant Cugat, Papiol Alfombras, l’Art Restaurant, Tintoreria Sant Cugat, Granja Montserrat, Dracs Papereria, Penya Blaugrana Sant Cugat, Quilez Lafuente Colmado, J.Grau Xarcuteria, Òptiques Saldon, Floristeria Rosa M. Segura, l’Orquídea perfumeria, Pony Toys Jogunies, Institut Oftalmològic Tres Torres Iott, ARTCO, Cal Crispin, llibreria Dracs, Mil i Una Troballes, Farmàcia les Planes, Farmàcia Parc Central i el Mercat de Torreblanca.

Aquest diumenge 24 d’octubre, de 10 a 14 h, també recollirem ulleres en la parada que Junts per Sant Cugat tindrem a la rambla del Celler (Festa de Tardor). Us hi esperem!

Els mitjans de comunicació de Sant Cugat han recollit així la notícia:

TOT SANT CUGAT

CUGAT.CAT

NACIÓDIGITAL