Junts defensa el sòl industrial de Sant Cugat, però el tripartit hi vota en contra

El regidor de Junts per Sant Cugat, Carles Brugarolas, va presentar la moció en el ple municipal de l’Ajuntament de Sant Cugat el 21 de juny tot aclarint que el nostre grup municipal també està d’acord que cal habitatge de protecció oficial, “però res exigeix que sigui implantant un edifici d’onze plantes al mig d’un polígon industrial” com preveu el cas del projecte Ragull Centre del govern tripartit de la nostra ciutat. Per la seva banda, el regidor de Ciutadans, Aldo Ciprian, va retreure al govern que pretenguin tirar endavant aquest projecte urbanístic quan, anys enrere, des de l’oposició, havien presentat mocions en defensa de no requalificar el sòl industrial d’aquesta zona.

Entre els acords de la moció defensada per Junts per Sant Cugat hi havia, entre altres, el de refermar el compromís d’aquest consistori amb l’activitat industrial i amb la conservació dels usos industrials del sòl, la potenciació de les activitats i la preservació i engrandiment de l’ocupació existent al polígon de Can Magí.

CONSULTA LA MOCIÓ

 

JUNTS PROPOSA CREAR UNA COMISSIÓ DE SEGUIMENT DEL SECTOR DE LA TORRE NEGRA

Aquesta moció, defensada pel regidor de Junts per Sant Cugat, Joan Puigdomènech, tampoc va prosperar. El tripartit va votar-hi en contra.

El text del document pretenia la creació d’una comissió de seguiment integrada per tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Sant Cugat i també les entitats interessades amb l’objectiu d’estar tothom informat sobre la proposta de compra de la finca per part de la ciutat.

CONSULTA LA MOCIÓ