Junts convida als afiliats de Sant Cugat a participar en el congrés fundacional de la nova formació que presideix Carles Puigdemont

Junts ha començat a treballar a Sant Cugat. La nova formació política està en ple procés per dotar-se de contingut, organització i estructures de direcció i, en aquest sentit, vol aplegar tots els santcugatencs i santcugatenques que s’hagin afiliat per treballar i debatre conjuntament les propostes.

Ara és el moment de fer les aportacions que els militants de Junts considerin més adequades per esdevenir el partit que sempre hem volgut que ens representi. Ho podeu fer enviant un correu electrònic a juntsscv@mailcat.cat

La santcugatenca Gemma Foj, afiliada de Junts que està impulsant la participació en les ponéncies del congrés, considera que “Ara és el moment de posar tots els nostres esforços per aconseguir allò que tant desitgem. Un partit que pensi en el país, que cregui en la seva independència i que lluiti per aconseguir-la sense complexos ni pors. I això no serà possible si no participem tots i totes des del principi. Des d’ara mateix!”.

Gemma Foj va parlar amb un dels nostres representants electes, encara a la presó, i li va encomanar una tasca que fa extensiva a tots els afiliats i afiliades de Sant Cugat: Sigueu actius des del minut zero, no us quedeu a veure-les venir.

Foj afegeix que “Junts serà el que comencem a crear, només dependrà de les nostres aportacions i treball en comú. I és ara que ho hem de fer. És una tasca que comença de baix a dalt i no podem defugir-la. Si de veritat creieu que es pot canviar la forma de fer política, aquest és el teu lloc i ara és el moment.”

Finalment Foj adverteix que “molta gent ens dirà que no ens en sortirem, que acabarem sent “més del mateix”, que el sistema està podrit i que no hi tindrem cabuda. Però és que no la volem tenir! Volem crear una forma diferent de ser partit polític. Amb unes idees fermes i arrelades, però amb un tarannà diferent i més adequat als nostres temps.”