Junts busca voluntaris per empaquetar ulleres solidàries

Junts per Sant Cugat busca voluntaris i voluntàries per ajudar-nos a empaquetar milers d’ulleres que, fruit de la solidaritat de la població de Sant Cugat, enviarem a nenes i nens del poble sahrauí molt aviat!

Junts per Sant Cugat va iniciar a l’estiu la campanya JUNTS, UNA MIRADA SOLIDÀRIA per combatre els problemes oftalmològics en els campaments de refugiats del poble sahrauí.
Aquesta iniciativa, que s’allargarà fins a l’1 de gener de 2022, compte amb la col·laboració de més de 30 punts de recollida d’ulleres ubicats en diferents comerços de la nostra ciutat. L’objectiu és recaptar el màxim nombre d’ulleres possibles per poder ajudar al poble sahrauí. Totes les ulleres es lliuraran a l’entitat Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS).
Fins ara la campanya està funcionant molt bé, tenim ja milers d’ulleres i volem fer un primer enviament al poble sahrauí.

Per fer-ho possible, necessitem voluntaris perquè els dissabte 9 i 16 d’octubre de 10 a 13 h. ens ajudeu a empaquetar totes aquestes ulleres. Una feina que farem molt a prop del mercat vell de Sant Cugat.

Si tens disponibilitat (pots venir els dos dies si vols) per ajudar-nos, envía un mail a: annamunoz.2127@gmail.com indicant el teu nom i cognom, número de telèfon mòbil i quins dies pots venir.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!