Josep Puig: “Treballem pels nous projectes de Valldoreix”

Benvolguts veïns i veïnes de Valldoreix,

Tot just comencem el nou curs polític després de l’estiu i la Festa Major.

Un nou curs ple de projectes que ja estan en funcionament i altres a punt d’iniciar i que compten amb la nostra voluntat de dur-los a terme.

Aquests projectes tenen una sèrie d’inconvenients que comporten algunes incomoditats pel que us demanem paciència i confiança per dur-los a bon port.

Afecten sobretot a la mobilitat, a la circulació, a la comoditat dels desplaçaments, als aparcaments per les compres i el petit comerç diari, però que tenen com a objectiu aconseguir uns beneficis en el que ara són inconvenients millorant el dia a dia del ciutadà.

Davant nostre tenim tot un seguit d’impediments que fan que hem de controlar la despesa i optimitzar les inversions, cosa que no és gens fàcil, perquè tots creiem que el nostre problema és més urgent o que és més prioritari que el dels altres.

És necessari en, primer lloc,  fer una crida a totes les entitats culturals, socials i esportives per a la recerca de l’acord comú i trobar els espais necessaris i adequats per desenvolupar les seves activitats de la manera més adient. Trobarem el consens per implementar-ho i aquesta és la voluntat de l’equip de Govern.

Us vull demanar a tots els valldoreixencs i valldoreixenques el vostre interès, implicació i cooperació en els projectes que hem d’executar que, de ben segur, milloraran el nostre poble per viure més còmodament sense perdre el magnífic entorn que ens envolta i que farà créixer el sentiment de pertinença que tant es necessita.

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra ajuda i col·laboració.
Gràcies Valldoreix.

Josep Puig i Belman
President EMD Valldoreix

Article publicat al TOT Șanț Cugat