Josep M. Vallès: “Fem realitat els nostres desitjos per al 2023!”

Fa pocs dies em preguntaven què és el més important per mi a la vida. I la meva resposta va ser el benestar de la meva família, les persones que més m’estimo.

Si aquesta pregunta hagués estat com a candidat a l’alcaldia de Sant Cugat… la meva resposta hauria estat semblant: com a servidor públic treballo per a les persones, per millorar la qualitat de vida dels santcugatencs, dels més joves fins a la gent gran…Aquesta és la meva prioritat.

Això vol dir fer una ciutat més humana, més accessible i sostenible, dotada dels serveis necessaris per al major benestar de tothom. Una ciutat innovadora i socialment justa. Amb un Ajuntament que escolti i doni la millor resposta possible als problemes i reptes dels nostres veïns i veïnes, dels diferents barris i sectors.

És el que li demanaria al Tió, l’Any Nou, als Reis d’Orient…, però com creiem que aquests desitjos es quedaran només en desitjos… Nosaltres, la gent de Junts per Sant Cugat, ja hi estem treballant per fer-los realitat a partir el juny del 2023.

Pase un molt Bon Nadal i Any Nou amb totes aquelles persones que més us estimeu!

Josep Maria Vallès.
Regidor portaveu i candidat a l’alcaldia de Junts per Sant Cugat.

Article publicat a Cugat Mèdia i a NacioSantCugat.