la nostra filosofia

una manera de ser

MÉS PROXIMITAT
Ser una ciutat totalment accessible, que facilita l’accés a l’habitatge i amb equipaments i serveis per tothom.

MÉS CONNECTIVITAT
Millorar les infraestructures i la mobilitat, incentivar noves formes de mobilitat sostenible i connectar els barris i el centre.

MÉS GOVERNANÇA
Millorar el finançament del municipi, facilitar encara més la participació i excel·lir en la transparència de la gestió.

una manera de fer

MÉS SALUT
Millorar la qualitat de l’aire, promoure l’activitat física entre els veïns i veïnes, i augmentar la cobertura sanitària.

MÉS BENESTAR
Fer de la seguretat la nostra prioritat, de la cultura l’eina de transformació social i fer que la inclusió social doni oportunitats a tothom.

una manera de viure

Sant Cugat és com és i no és casualitat. Alcaldes com Aymerich, Recoder i Conesa, acompanyats del treball de molta gent, van bastir un bon model de ciutat, un entorn amable. Ara l’hem de preservar i millorar.

Hem apostat pel benestar dels veïns i veïnes, tenim una activitat empresarial i un nivell de prosperitat important. Parlem de tu a tu amb qualsevol ciutat europea.

Junts per Sant Cugat som gent d’empenta, compromesa amb el país i els seus reptes de futur. Som gent amb experiència, que parla i escolta tothom, que viu i s’estima la ciutat i que sabem que els reptes els hem d’assolir units. Fem-ho junts!