“Feixisme: I ara què” enceta el cicle #parlemjunts

Junts per Sant Cugat va iniciar el 6 de maig un nou cicle de taules rodones i entrevistes que porta per títol #parlemjunts. Una eina de debat i discussió que pretén donar eines als afiliats i afiliades per aprofundir sobre temes d’actualitat i millorar la nostra proposta política.

El tema a debatre va ser “Feixisme: I ara què” i els ponents convidats van ser David Karvala, activista de la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme; Salwa El Gharbi, jurista experta en temes de diversitat i immigració i política catalana; i Jordi Muñoz, expert en enquestes, demoscòpia i tractament de dades. Un debat que va ser moderat pel professor i comunicador Borja Aitor. Van parlar sobre feixismes i ultradreta, el seu perfil de votants i possibles estratègies de carrer, comunicatives i institucionals per a combatre el seu ascens al nostre país

Aquest primer acte, que va ser telemàtic per a afiliats i afiliades de Junts, va comptar amb el seguiment d’unes 50 persones. Els ponents i el moderador van participar des del local de Junts per Sant Cugat, al carrer Dr. Murillo de la nostra ciutat. Una taula rodona que va despertar molt interès entre els assistents i que a la part final van formular diferents preguntes i reflexions al voltant del feixisme. Tot plegat, un debat obert i molt enriquidor.