ERC impedeix que el jutge Llarena sigui declarat “persona non grata” a Sant Cugat

Els vots dels regidors i regidores del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Sant Cugat van evitar que prosperes la totalitat de la moció del grup municipal de Junts per Sant Cugat que, entre altres acords, proposava declarar “persona non grata” a Sant Cugat el magistrat del Tribunal Suprem, Pablo Llarena Conde, i la instructora del Tribunal de Cuentas, Esperanza García Moreno. Només JUNTS i la CUP van votar-hi a favor.

Tampoc van prosperar els acords que feien referència a instar el Parlament de Catalunya reformar el règim jurídic que imposa a la Generalitat l’obligació de participar com a acusació en les accions judicials empeses contra manifestants; a instar les institucions catalanes a superar l’estratègia merament defensiva i emprendre les accions necessàries contra les institucions que exerceixen la repressió estatal.

A continuació podeu llegir la totalitat de la proposta de la moció presentada per Junts per Sant Cugat, i que va ser defensada en el ple del 15 de novembre pel regidor Carles Brugarolas.

+ INFO

SANT CUGAT INCLOURÀ LA MIRADA JOVE PER LA MILLORA I TRANSFORMACIÓ DE LA CIUTAT

El ple municipal de novembre va aprovar perunanimitat la moció presentada pel grup municipal de Junts per Sant Cugat que advoca per la inclusió participativa dels infants i joves en els projectes de millora i transformació de Sant Cugat en motiu del Dia Mundial de la Infància que es va celebrarar el 20 de novembre.

Una moció que va ser defensada per la regidora de Junts per Sant Cugat, Sandra Casat, i que podeu llegir a continuació.

+INFO