Enllestits els treballs d’asfaltat a la Colònia Montserrat de Valldoreix

L’actuació s’ha centrat en els dos trams del Carrer Vista Alegre, a ambdós costats del carrer Moreneta de Montserrat. El primer, al costat est, s’allarga fins passada la cruïlla amb el carrer Flors, mentre que el segon, al costat oest, desemboca en el cul-de-sac existent actualment. Els treballs també han servit per asfaltar tota l’extensió del carrer Hortet Solé, des del límit amb el Parc de Collserola fins que desemboca al carrer Moreneta de Montserrat. Allà l’EMD de Valldoreix té prevista igualment la millora de l’actual zona d’aparcament de cotxes i motos.

Actualment el paviment dels carrers esmentats és de terra, fet que provoca molèsties al veïnat per la pols a l’estiu i pels sots i els bassals en episodis de pluges. Amb l’asfaltat de la zona s’ha aconseguit millorar el trànsit de persones i vehicles, amb la consegüent millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes residents al barri.

LA TERCERA BIENNA D’ESCULTURA TORNA DESPRÉS DE LA PAUSA PER LA COVID-19

La tercera edició de la Biennal d’Escultura ‘Valldoreix dels Somnis’, organitzada conjuntament per Amicart Valldoreix i l’EMD de Valldoreix. tindrà lloc durant els propers mesos d’octubre a desembre i comptarà amb l’espai d’exposició a l’aire lliure del parc de Sant Cebrià, com a emplaçament per a l’ instal·lació de les obres. La cita artística, que torna després de l’absència provocada per la crisi de la Covid-19, comptarà amb escultures d’artistes locals, nacionals i internacionals, amb el propòsit de convertir, un cop més, els espais públics més emblemàtics de Valldoreix en sales d’exposició i que la vila torni a esdevenir un punt de referència de l’art escultòric.

La inauguració de la III Biennal tindrà lloc el dissabte dia 15 d’octubre de 2022 a les 11:00h al parc de Sant Cebrià, mentre que l’acte d’entrega de premis i de clausura serà el 15 de desembre de 2022 a les 11:00h.
+INFO