Elena Degollada: “L’EMD de Valldoreix tindrà un pressupost per millorar el benestar de la població”

Arriba la tardor, cauen les fulles, comença a fer fred, mengem castanyes i panellets … i encarem l’elaboració del pressupost municipal. Aquest any, a causa de la situació que ens ha portat la pandèmia, tenim la possibilitat de fer servir el romanent de tresoreria, cosa que ens permet encarar l’any vinent amb una mica d’optimisme.

La quantitat que podrem invertir l’any 2021 dependrà de les necessitats que tingui Valldoreix, i de les possibilitats d’executar l’obra. És a dir, si tenim clar que un projecte primer s’ha d’encarregar, presentar a exposició pública, aprovar en ple, concursar i adjudicar, no el posarem al pressupost inicial, doncs no sabem si hi serem a temps de fer-lo durant l’exercici.

Per això proposem un pressupost on, a part de les despeses corrents, les subvencions i contingències, només hi haurà en l’apartat d’inversions, aquelles que es puguin fer immediatament. Òbviament, com ja es va fer l’any passat, buscarem el consens, si és possible, amb totes les forces polítiques que integren la junta de veïns de l’EMD.

Al cap i ala fi, el que es tracta és d’utilitzar els diners públics per a millorar el benestar de la ciutadania de Valldoreix, especialment enguany, quan el fet extraordinari que representa la pandèmia de Covid-19 ha portat a molts negocis i particulars a una situació econòmicament difícil, per  no dir insostenible.

El que volem des de l’EMD és continuar amb la tendència de ser una administració propera que vetlla pels interessos dels valldoreixencs i valldoreixenques.

Elena Degollada
Vocal de l’Entitat Municipal Descentralizada de Valldoreix

Article publicat al TOT Sant Cugat