El teixit comercial de Valldoreix es digitalitza

El teixit comercial de Valldoreix ha posat en marxa la seva pròpia plataforma de promoció de les activitats amb la presentació oficial del web valldoreixcomerç.cat, una iniciativa que va presentar aquest setembre la vocal de Comerç de l’EMD, Elena Degollada. El nou espai a la xarxa és una iniciativa conjunta dels comerços de la vila i l’EMD de Valldoreix per donar visibilitat als productes i serveis que ofereixen les botigues i les empreses de Valldoreix.

Aquest nou web recull la majoria de negocis de Valldoreix que compten amb una fitxa individual de cada botiga o empresa amb el seu contacte telefònic, l’adreça, la ubicació sobre el mapa, l’adreça web, l’horari d’atenció al públic i una fotografia identificativa. Aquest portal també endreça els negocis segons la seva tipologia i els agrupa per categories com: restauració, bellesa, comerços, alimentació, salut i serveis.

+INFO


Reobert al trànsit el passeig del Nard per entrar a Valldoreix

El passeig del Nard de Valldoreix s’ha reobert al trànsit d’entrada a Valldoreix després de poc més de cinc mesos i mig d’obres, que han servit perquè aquesta important via d’accés a la vila des de Mira-sol esdevingui un carrer amb una amplada propera als 10 m en tot el tram que va des de la rambla del Jardí i l’avinguda del Baixador. De moment el carril en sentit contrari, de sortida de Valldoreix, encara resta tancat al pas de vehicles, però ja s’estan ultimant els darrers treballs per poder restablir també el trànsit en aquest sentit i que l’obra quedi totalment enllestida a finals de setembre.

+INFO

 

Instal·lades papereres especials per llençar els excrements dels gossos

Conscienciar la ciutadania de la necessitat d’exercir una tinença responsable dels animals de companyia i lluitar contra la creixent presència d’excrements de gossos a la via pública i als camins de passejada de la vila. Aquest és el propòsit de la instal·lació de 8 papereres per a excrements canins que l’EMD de Valldoreix. La mesura també vol ser la resposta de l’administració valldoreixenca a les demandes traslladades per la ciutadania en aquest àmbit.

+INFO