Demanem que la ciutat tingui un dispositiu de vacunació massiva i de cribratge, i que s’evitin actes amb gran concentració ciutadana

Junts per Sant Cugat manifestem una gran preocupació per les dades que situen Sant Cugat com un dels municipis de Catalunya amb pitjors indicadors de la Covid-19 i així ho hem manifestat a l’alcaldessa Mireia Ingla, i mostrem el nostre suport al govern en aquest moment crític de la pandèmia.

En només 15 dies, Sant Cugat ha passat d’un risc de rebrot de 83 punts a 1.648 punts. El perfil dels nous infectats a Sant Cugat són la immensa majoria persones joves d’entre 15 i 26 anys que encara no han rebut la vacuna.

Apel·lem a la prudència i responsabilitat dels santcugatencs i santcugatenques i els demanem que segueixin les indicacions i les normes establertes.

Demanem al govern de l’Ajuntament que garanteixi el compliment de les normes i reconsideri l’organització o promoció d’actes amb gran concentració ciutadana.

Creiem que seria oportú que Sant Cugat disposi d’un punt de vacunació massiva i un dispositiu del cribratge per detectar i contenir la transmissió de la Covid-19 i, per tant, frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària.

Sant Cugat, 8 de juliol de 2021