Cristina Paraira: “Jordi Puigneró, vicepresident del Govern”

No és la primera vegada que la nostra ciutat té l’orgull de tenir un o més conciutadans de Sant Cugat formant part de l’executiva del Govern de Catalunya. Consellers i conselleres santcugatenques, de diferents colors polítics, han tingut responsabilitats de govern en legislatures passades i cal agrair a tots, el seu compromís amb el nostre país. Especialment, des de Junts per Sant Cugat, reiterem el nostre reconeixement als fins ara consellers Damià Calvet i Àngels Ponsa per tota la feina feta.

Ara, amb la constitució del nou Govern, per primera vegada Sant Cugat té un vicepresident de Catalunya nascut a Sant Cugat i d’això ell n’està molt orgullós.
Un vicepresident que va començar la seva trajectòria política dels del municipalisme, amb el seu pas pel govern de la nostra ciutat de la mà dels alcaldes Lluís Recoder i Mercè  Conesa com a regidor.

Els que el coneixem de més a prop o hem compartit projectes amb ell sabem de la seva passió per Catalunya (i pels seus cims!), i per la política. Sabem de la seva capacitat de treball, de la seva tossuderia i del seu compromís amb els seus principis i objectius i això ens dóna molta confiança perquè sabem que no desistirà a l’hora d’aconseguir-los. Té estratègia i visió de futur d’una Catalunya digital, socialment avançada i econòmicament capdavantera. Té les coses clares i hi posa el cap i el cor en tot el que es proposa.

Ara fa uns dies, ell mateix deia que era un honor i una responsabilitat assumir la vicepresidència del govern. Per a nosaltres també és un orgull el teu compromís i des de Junts per Sant Cugat ens tens al teu costat per ajudar en tot el que puguem per construir un país de progrés i d’oportunitats i treballar decididament per assolir la República catalana.

Cristina Paraira
Regidora de Junts Per Sant Cugat

Article publicat a Cugat.cat