Comença la reurbanització de la zona comercial de Valldoreix

El Projecte de reurbanització del tram comercial de la rambla Mn. Jacint Verdaguer, entre la plaça de Can Cadena i el carrer Sant Albert, començarà a caminar la darrera setmana del mes de juliol. L’actuació suposa una millora molt necessària d’aquest àmbit, tant pel que fa al teixit comercial majoritari de la zona com per la redefinició de la mobilitat d’aquest espai.

El projecte, que té un període d’execució aproximat de 5 mesos, respon als objectius de garantir l’accessibilitat de la mobilitat a peu i en transport públic, facilitar la mobilitat segura amb bicicleta i maximitzar les places d’aparcament en rotació i les de càrrega i descàrrega.
+INFO

 

OUSMAN UMAR REP EL PREMI SOCIAL PRINCESA DE GIRONA 2021

El projecte d’emprenedoria social que el valldoreixenc Ousman Umar desenvolupa amb l’ONG Nasco Feeding Minds s’ha erigit com el guanyador del guardó social dels Premis de la Fundació Princesa de Girona 2021 (FPdGi) que, el passat dijous 1 de juliol, Ousman Umar va rebre de mans de la Princesa d’Asturies i de Girona.

Va ser l’any 2012 quan Ousman Umar va fundar l’ONG Nasco Feeding Minds, per dedicar tots els seus esforços a convèncer a joves com ell que el paradís no està al ‘país dels blancs’. Per això l’activitat de la seva ONG està centrada en muntar aules d’informàtica a Ghana, que permetin formar els nens i nenes al seu país d’origen i que aquests no s’hagin de jugar la vida per aconseguir un futur millor, com va haver de fer ell.
+INFO

 

L’ASSUMPTA I EL CEBRIÀ, CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE VALLDOREIX 2021‘

Els gegants Cebrià i Assumpta de Valldoreix són el motiu principal de l’obra guanyadora del Concurs de la Festa Major de Valldoreix d’enguany, que se celebrarà els dies 16, 17, 18 i 19 de setembre. El cartell, creat el barceloní David Gutiérrez de 36 anys, ha estat l’escollit pel jurat com a imatge anunciadora de la festa grossa de la vila, després de seleccionar-la com el cartell guanyador del concurs en la categoria d’adults.

El concurs es va fer entre les 21 obres presentades, de les quals 9 participaven a la categoria d’adults, 4 a la juvenil i 8 a la infantil.
+INFO