Carmela Fortuny: “Un nou govern de coalició ERC+JUNTS a Catalunya”

Fa una setmana que tenim govern a la Generalitat, un acord entre ERC i JUNTS ho ha fet possible. Els resultats eren molt clars, l’opció independentista superava el 52% per primera vegada. ERC, amb un diputat més li tocava liderar la presidència i les negociacions i així ha estat. Potser ha calgut més temps del que en un principi es preveia, però tot està bé quan acaba bé.

Les forces independentistes compartim objectiu, però tenim diferents visions quant a l’estratègia. Les eleccions van atorgar el lideratge a ERC i JUNTS ho ha entès així. Esquerra presideix la Generalitat de Catalunya. Des d’aquí desitjo al president Aragonès tot l’èxit i encerts, tindrà el meu suport i lleialtat. Els reptes de país no són poca cosa, hem de sortir de la pandèmia i superar les crisis que aquesta ha provocat, però també hem d’afrontar l’embat democràtic amb l’Estat i avançar cap a la independència. Ens necessitem tots i totes si volem arribar a bon port.

Dues persones de Sant Cugat formen part d’aquest nou govern i me’n sento molt orgullosa, és en Jordi Puigneró, vicepresident i na Natàlia Garriga, consellera Cultura, enhorabona!

Efectivament, un govern que comença i un que plega en el qual també  teníem gent de Sant Cugat de gran vàlua. Em refereixo a en Damià Calvet i l’Àngels Ponsa, treballadors incansables que han deixat el llistó molt alt i molta feina feta. Moltes gràcies a tots dos, estic segura que des del vostre nou destí continuareu treballant per Catalunya i la seva gent.

L’entesa entre independentistes és un requisit ineludible per acabar amb la repressió i per avançar cap a un estat propi. Tant de bo a Sant Cugat també fos possible aquesta entesa.

Carmela Fortuny
Regidora portaveu del grup municipal de Junts per Sant Cugat

Article publicat al TOT Șanț Cugat