Carmela Fortuny: “Sant Cugat necessita un nou projecte”

Encara amb les imatges, la música i els colors de la Festa Major escric aquest nou article. Com deia l’anunci de xocolata “tot s’acaba”.

Com la Festa, també s’acaba el mandat i el govern tripartit enfila els seus darrers mesos. Ara toca retre comptes, explicar quants habitatges s’han construït, quants carrers s’han vianatitzat, quants serveis s’han creat, quants arbres s’han plantat, en què i com han millorat la mobilitat, etc. És el moment d’analitzar els indicadors de la ciutat. Com estava la ciutat el 2019 i com està ara.

Ja no hi ha temps per a fer realitat un bloc d’habitatges, un pavelló, una biblioteca o una escola bressol, per posar algun exemple, potser ni tan sols es podrà inaugurar el teatre de la Unió. L’esforç se centrarà a fer campanya electoral des del mateix govern. Un final a l’estil més tradicional, increment de la despesa en publicitat i desplegament de la brigada per pavimentar, a correcuita, el màxim de carrers possibles, reparar les voreres i augmentar la neteja.

Les darreres eleccions municipals italianes, i en concret les de Verona, amb el nou líder Sr. Tommasi, ens demostren que les campanyes s’han de plantejar d’una altra manera. El grup municipal de JUNTS ho entenem així. Hem caminat la ciutat de forma regular i metòdica, parlat amb la gent, escoltant les seves necessitats i opinions. Ha estat una feina molt enriquidora, ho recomano a tothom que aspiri a ser alcalde o alcaldessa. Sant Cugat necessita un nou projecte construït des del respecte, el diàleg i la voluntat d’entesa.

Carmela Fortuny
Regidora portaveu de Junts per Sant Cugat

Article publicat al TOT Șanț Cugat