Carmela Fortuny: “JUNTS, per fer feina i per ser país”

Les eleccions sempre són importants. Aquest és el sistema que ens hem dotat per triar les persones que ens representen al parlament, les que proposen lleis, les que governen. Malgrat que la data del 14F no sigui la millor, malgrat que estiguem tots i totes molt cansades de tot el que ens ha tocat viure aquests darrers temps, és important votar i expressar-nos a favor de l’opció que ens generi més confiança.

Jo formo part del nou partit de JUNTS encapçalat pel President Puigdemont i presidit per en Jordi Sánchez. La nostra candidata és la Laura Borràs, una dona capaç i compromesa. En Jordi Puigneró, en Damià Calvet i l’Àngels Ponsa, tots tres consellers de la Generalitat i Santcugatencs formen part de l’equip de la Laura Borràs. En Josep Rull, en Jordi Turull, i en Quim Forn, condemnats i empresonats per organitzar el referèndum del 1r Oct. també són de JUNTS. Som un gran equip, amb molts afiliats i simpatitzants, som gent de pau, però ferma en conviccions, eficaç en la gestió i amb visió de futur. Som els de la unitat i estem plenament capacitats per a governar.

JUNTS volem fer presidenta de la Generalitat de Catalunya a la Laura Borràs, per gestionar aquesta triple crisi derivada de la pandèmia i alhora, avançar en poder ser un país d’homes i dones lliures.

Carmela Fortuny
Regidora i Portaveu del grup municipal de Junts per Sant Cugat

Article publicat al Sant Cugat Magazine