Carmela Fortuny: “Gràcies, Júlio!”

Un dels meus propòsits per aquest nou any és el de continuar caminant tot el municipi per copsar l’estat de la ciutat en primera persona però també per poder parlar amb els veïns i les veïnes.

Cada setmana em preparo un itinerari diferent. Camino unes deu-mil passes, aproximadament, i normalment de matí. Més tard, penjo les imatges i una breu descripció al meu compte d’Instagram, ja en tinc una bona col·lecció!

Unes de les caminades que recordo amb més afecte són les que he fet amb en Júlio de Paz, un dels que va venir ara ja fa molts anys (1939), soci número 1 de la Unió, vinculat a la Penya Blaugrana i la festa de Sant Antoni, entre d’altres, fuster d’ofici. Una de les persones que estima més Sant Cugat i amb la qual sempre és un plaer caminar.

En Júlio apunta en un paperet tot allò que vol comentar, tot allò que ell veu que no va alhora. A la seva llista hi ha els noms dels carrers on trobarem coses a revisar, poden ser voreres aixecades, senyals mal posades, paviments en mal estat, possibles perills per vianants, etc. La llista és llarga com també ho són les converses que mantenim sobre la ciutat, amb ell i amb les persones que saludem o que em presenta al llarg de l’itinerari.

No hi ha res millor per a una persona que es dedica a la política local, que caminar la ciutat i fer-ho al costat de la seva gent, per a conèixer millor quines són les seves necessitats, els seus anhels, i també, la seva realitat. Caminar amb gent com en Júlio em fa ser millor regidora i ben segur, millor persona, no en tinc cap dubte.

Gràcies, Júlio i que per molts anys puguem caminar Junts!

Carmela Fortuny
Regidora portaveu del grup municipal de Junts per Sant Cugat

Article publicat al TOT Sant Cugat