Carmela Fortuny: “Es busquen nous lideratges polítics”

Fa dies que a les ones hi ha un debat que gira sobre el fet que no hi hagi gent amb talent que vulgui dedicar-se a la política, justament ara que és el moment de decidir els lideratges per a les municipals del maig del 2023.

Molts factors contribueixen a la dificultat de triar un equip i un líder capaç de guanyar. Tothom voldria al capdavant persones honestes, preparades, formades, amb experiència, capaces de capgirar la crisi climàtica, econòmica i social. Persones dignes del càrrec i en les quals poder confiar les nostres vides i la dels nostres fills i filles. Busquem això en un lideratge polític, confiança, tenir la seguretat que sabrà prendre les millors decisions pel benestar col·lectiu.

Jo he dedicat uns anys a la política local i us he de dir que és molt gratificant. Per això vull animar a les persones amb talent d’aquesta ciutat a dedicar uns anys al servei públic. Necessitem gent capaç, compromesa, generosa, amb iniciativa per encarar una nova manera de fer, una nova manera de governar aquests nous temps que ens ha tocat viure. No us espanteu de determinats tarannàs, de la malfiança, de la xafarderia i la ingratitud de moltes. Us ben asseguro que malgrat tot, val la pena, això si, cal afrontar el repte amb ganes de treballar molt i amb una gran dosi de positivitat.

Aquest estiu, mentre gaudiu d’un merescut descans us ho rumieu. Certament, no és una decisió fàcil ni sempre és ben rebuda per la família. Fins i tot gent propera pot veure inconvenients al vostre oferiment, però us diria que si hi ha ganes, endavant!, a la política fan falta nous lideratges.

Carmela Fortuny
Regidora de Junts per Sant Cugat
Article publicat al TOT Șanț Cugat