Carmela Fortuny: El pla d’asfalt, el més pur “tripartit style”

Quan fa deu anys de l’èxit del Gangnam style, el tripartit ens ofereix el seu darrer hit. A principis de juny el govern anunciava, com sempre amb bombo i plateret, un gran pla d’asfalt. Deia que gastaria 3 milions de € per asfaltar 58 carrers, de fet, només són 14 carrers, la resta són petits arranjaments. També deia que les obres es licitarien abans de l’agost i que s’executarien a partir de setembre. A hores d’ara no han estat capaços d’iniciar el procés de contractació. Tornen a fallar.

No direm pas que no faci falta asfaltar i arranjar voreres! Mantenir la via pública en perfectes condicions, és una de les competències municipals més evidents i més esperades per la ciutadania.

Fa tres anys que Sant Cugat pateix la desídia i paràlisi del tripartit. Torno a dir que tenen la síndrome del mal estudiant que deixa la feina per a última hora. És ben bé això, durant tot el mandat no han fet el que calia i oh, sorpresa! “el santcugatenc emprenyat” ha valorat molt negativament la gestió municipal, destacant els problemes de mobilitat i manteniment de la ciutat. Les males notes els fan reaccionar, són un avís a navegants, i per això l’alcaldessa manifesta: “si a la gent li preocupa, a l’ajuntament també ens preocupa”

Les preguntes que es fa tothom són: fa falta que la gent es queixi per reaccionar? per què anem a última hora? Per què no es va pressupostar quan calia? Per què la ciutadania ha de patir la incomoditat de viure en una ciutat amb els carrers i les voreres en mal estat durant tres anys i després, a reacció, patir les obres a 58 carrers? No es podia haver planificat millor?

Per acabar i com no, al més pur Tripartit style, diuen que la culpa de l’estat de la ciutat la té el principal grup de l’oposició, i la Còvid, és clar.

El govern d’Ingla continua actuant a cops de vara i de grans anuncis quan el que la gent vol és que l’ajuntament gestioni com cal i que, des del primer dia del mandat, es faci la feina sense esperar a les eleccions.

Carmela Fortuny
Regidora portaveu de Junts per Sant Cugat

Article publicat a NacióDigital