Carmela Fortuny: “Construirem un país, i ho farem cooperant, treballant junts”

Dissabte vàrem tenir el privilegi d’acollir un acte central de la campanya per a les eleccions del 14 de febrer, vàrem tenir el privilegi de poder escoltar a la candidata de Junts per Catalunya, la Laura Borràs, el President Puigdemont, els consellers i candidats, Jordi Puigneró i Damià Calvet i a la Consellera Àngels Ponsa així com a en Toni Morral. Vàrem fer un acte auster, amb molt poca gent al celler però amb 1000 persones al canal YouTube de Junts per Catalunya. A tots i totes moltes gràcies.

Com a ex-alcaldessa d’aquesta ciutat, com a  regidora i com a portaveu de Junts per Sant Cugat em va fer una especial il·lusió celebrar aquest acte a la nostra ciutat i poder-hi intervenir amb aquestes paraules:

Benvinguts i benvingudes a Sant Cugat! Em fa especial il·lusió celebrar aquest acte a la meva ciutat. Molt bon vespre a tots i totes, permeteu-me però una salutació especial a la nostra candidata, Laura Borràs i al president Puigdemont.

Una especial salutació al grup de Dones per la Llibertat i gràcies per la vostra incansable feina!

Laura, molts ànims!!  Ho estàs fent molt bé, estem fent una bona campanya!! Junts i juntes. President, estem amb tu!! Estem amb tots i cada una de les persones represaliades

Laura,  Sant Cugat t’acull avui, i sempre que ho vulguis. Sabem que hi tens un vincle especial, familiar però també professional. Pels que no ho sabeu, la futura presidenta de la Generalitat va ser la que va convertir el nostre Festival de Poesia Gabriel Ferrater en NACIONAL. La gent de JUNTS per Sant Cugat et volem donar les gràcies per ser tan valenta i per representar-nos tan bé.

Mireu, vam decidir fer aquest acte aquí, al Celler Cooperatiu, un equipament que els santcugatencs i santcugatenques ens sentim molt proper, bàsicament per dues raons. En primer lloc perquè reuneix les condicions que requereix la pandèmia i en segon lloc perquè és  un espai modernista, històric, emblemàtic de la ciutat, un espai on encara s’hi respira l’olor del raïm premsat, s’hi endevinen  les hores de feina de tants homes i dones que el 1921 van decidir unir-se per construir un celler. Per premsar raïm i fer vi junts.  Efectivament, es van unir per ser més forts i més competitius davant d’una crisi. Van treballar JUNTS per optimitzar recursos, i van fer història encarregant l’edifici a l’arquitecte Cèsar Martinell.

Nosaltres, JUNTS, 100 anys més tard,  també farem història, a partir del 15F:

1r.  Tindrem la primera presidenta a la Generalitat,

2n. Farem front a la triple crisi derivada de la còvid que està maldant la vida i l’ànim de molts catalans i catalanes

3r. Avançarem de forma imparable perquè Catalunya sigui un país lliure.

4t. I, amb aquesta força, assolirem el govern de la ciutat a les municipals del 2023

El 1921 la gent de Sant Cugat es va unir i van construir un Celler innovador, ho van fer cooperant, treballant junts. Nosaltres, el 2021, la gent de Sant Cugat i la gent de tot Catalunya, construirem un país, i ho farem cooperant, treballant junts.

JUNTS PER FER    JUNTS PER SER

Carmela Fortuny