Borja Aitor: “És per les Planes”

És per Les Planes que no se’ns pot demanar al veïnat que esperem a tenir tots els efectius per recuperar la policia de proximitat. Som l’únic barri de Sant Cugat on han augmentat les accions amb força contra les nostres llars i l’escalada no s’atura. Fa pocs dies, xatejava amb uns veïns que compartien amb mi que no havien denunciat els dos últims intents d’entrar a casa seva perquè no tenien prou informació per donar a la policia. Les dades oficials es queden curtes davant la realitat que vivim. És necessari un bon govern que prioritzi els recursos actuals i enviï efectius de la policia local a servir Les Planes, Can Cortés i Can Borrull.

És per Les Planes que el sistema plantejat entorn els pressupostos participatius, més de 400.000 € públics, necessita un canvi. No descobreixo res si afirmo que no som Dubai. Els recursos són molt limitats i les necessitats s’acumulen. No ens podem permetre que una veïna al darrer Consell de Barri de Les Planes denunciés que no hi ha llum al voltant del Centre Cívic i, en canvi, es destinin 3.000 € a fer un llistat de professionals del barri. No té sentit. Cal un canvi de model. Imagineu per un moment que el president o presidenta del Consell de Barri, havent-se reunit amb el seu veïnat i tècnics anunciï que té 10 projectes pressupostats i estudiats tècnicament i els sotmetés a votació. És necessari un bon govern que aposti per la gestió, execució i control de les polítiques públiques.  

És per Les Planes que necessitem un canvi a l’ajuntament de la ciutat que vingui també gràcies a una gran majoria de vots en aquest barri. Porta a porta, escoltarem els veïns i veïnes i els presentarem el nostre projecte ambiciós, solvent, de futur i per a tothom.

És per Sant Cugat que cal connectar amb totes les persones que creuen que el Tripartit no funciona per Les Planes i sumar-los a aquesta força imparable per un canvi en positiu que és possible i necessari.

Borja Aitor
Junts per Sant Cugat