Bernat Gisbert: “Per tu i per a tu, Elena!”

Ja han passat més de dues setmanes des que ens vas deixar i la veritat és que no ens en fem la idea. Vaig proposar al Josep i a la Susanna fer un petit text que servís com a homenatge al teu llegat, a la teva perseverança, al teu esforç i a la teva lluita. Com qui no vol la cosa i durant tots els anys de la teva malaltia venies a treballar com si res passés i et mantenies ferma a reunions i trobades quan realment el cos et demanava descans i tranquil·litat.

Des del juliol del 2016, tots tres hem tingut la sort de poder aprendre de tu. Dic ‘aprendre’ en la seva màxima expressió perquè serveix per definir-te també. Professora durant molts anys a l’escola i didàctica, molt didàctica durant aquests gairebé 6 anys a l’EMD. D’entre les teves àrees una d’elles era economia, sempre destacava la facilitat d’explicar els números de la Casa de la Vila amb una facilitat impressionant. Quantes vegades m’havies explicat bolígraf i paper en mà allò que volies que entengués quan et deia que volia incorporar alguna cosa per les meves àrees i tu em justificaves per què podia ser o per què no podia ser? Infinites!

Aquests darrers dies, no han estat pocs els treballadors de l’EMD que m’han dit ‘com es troba a faltar l’Elena!’, doncs sí. Tant a nivell personal com a nivell professional tindrem un buit molt difícil de reemplaçar tot i que estic segur que incorporarem trets que et caracteritzaven i que ens ajudaran a pal·liar la teva absència.

Finalment, m’agradaria fer saber que el proper dijous 2 de juny a les 19 hores farem un homenatge a l’Elena a la Sala de Plens de l’EMD de Valldoreix. Us hi esperem a totes i a tots!

Bernat Gisbert
Vocal de l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix

Article publicat al TOT Șanț Cugat