Ampliació de l’executiu de la Coordinadora local de Junts per Catalunya

Una de les decisions de la primera reunió de la junta de la Coordinadora local de Junts per Catalunya va ser ampliar el seu nombre de membres per tal de donar sortida als diferents reptes, encàrrecs i compromisos que volen dur a terme.

Inicialment l’executiva estava formada per Marc Ledesma (Coordinador), Maria Jose Mata, Josep Maria Vallès, Elena Degollada, Oriol Peguera, Gemma Foj i Carles Brugarolas, els candidats que havien obtingut el 50% dels vots dels afiliats i afiliades de la ciutat. Amb l’ampliació també s’han incorporat: Santi Garriga, Mireia Ferrer, Xavier Palet, Ana M. Muñoz i Emili Canalís.

D’aquesta manera, la junta de la Coordinadora local de Junts per Catalunya està ara configurada per un total de dotze persones. Una ampliació que va ser ratificada en assemblea d’afiliats de Sant Cugat el 4 de febrer passat amb els vots del 95% dels assistents.

Per Marc Ledesma, aquesta ampliació de l’executiva “ens servirà per enfortir la Coordinadora Local i poder redistribuir de forma més eficient les diferents responsabilitats dins del partit. Ens hem marcat objectius molt ambiciosos, com duplicar la militància a curt/mitjà termini i guanyar totes les conteses electorals en què participem. És per això que totes les mans són poques i ens necessitem tots”.