Sandra Casat: “S’ha acabat!”

Finalment s’ha acabat aquest curs, un curs marcat per una pandèmia que estudiareu d’aquí a uns anys, segur! Un curs que us va enviar a casa un 12 de març amb la idea de tornar després de dues setmanes però que no va ser així.

Aquest curs teníem plans, molts plans; alguns grups fèieu colònies per primer cop a la vida, d’altres pujàveu a l’escenari del Teatre-Auditori, d’altres marxàveu de viatge per acomiadar l’etapa de primària, o de secundària… teníem previstes festes de comiat, concerts, sopars… i tot això es va anar cancel·lant.

Vam trobar-nos en un espai desconegut per a gairebé tothom, un espai de trobades virtuals a totes hores, de deures per la pantalla, de vídeos fent balls, pastissos en anglès, ioga… I aquí heu tornat a estar sublims, heu tornat a demostrar quin tipus de persones sou i com n’hem d’aprendre de vosaltres.

Al setembre ens retrobarem a les aules, com sigui, perquè l’escola us necessita i vosaltres necessiteu l’escola, l’espai que millor garanteix l’equitat i la igualtat d’oportunitats. Des de les administracions hem de fer tot el possible perquè això passi i jo em comprometo a fer-vos presents. Tinc moltes ganes de conversa espontània, de mirades que parlen, de seguir a prop vostre i de la vostra veritat, de ballar amb vosaltres i escoltar-nos.

Espero que no hi hagi més confinaments, però si n’hi ha d’haver, us tinguem en compte a vosaltres i les vostres necessitats; aquesta vegada us toca!

Sandra Casat
Regidora de Junts per Sant Cugat

Article publicat a Cugat.cat