Susana Herrada: “El retorn de les activitats culturals a Valldoreix”

El dia 14 de març va començar la crisi de la Covid-19, inesperadament a tots ens va agafar per sorpresa, amb la incertesa de no saber què ens esperava i canviant el nostre dia a dia segons ens arribaven les notícies, cada vegada més desesperants i la pèrdua d’amics, familiars o gent propera. Ara sembla que a poc a poc, i gràcies al gran esforç dels nostres sanitaris i de la gestió de les institucions, tenim controlada la crisi, i si tot va bé el dia 21 acabarà l’estat d’alarma.

El món de la cultura ho ha notat, una onada d’esdeveniments que hem hagut d’anul·lar com la mostra de teatre que fem a Valldoreix, preparada amb les nostres entitats culturals, activitats infantils i d’altres. Però el que no hem perdut és la il·lusió per continuar amb la programació cultural.

Aquest any ens hem adaptat a les restriccions marcades per llei, i ho programarem tot a la plaça del Casalet amb aforament limitat. És per això que s’han d’anar a buscar les entrades gratuïtes del Cinema a la Fresca dels divendres a l’EMD. Vull agrair a la Taula de Cinema, formada per entitats i vocals del Consistori la col·laboració per escollir les pel·lícules i la bona predisposició a treballar per la cultura de Valldoreix.

El Cicle de Concerts dels dissabtes són els que abans es feien al Castell de Canals i les entrades s’han de comprar a l’EMD. No trigueu perquè són uns grans concerts, que ompliran la plaça del Casalet de bona música.

La cultura és el signe d’identitat d’un poble, i Valldoreix ho és!

Susana Herrada
Vocal del govern de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix

Aquest article s’ha publicat al TOT Sant Cugat
Foto: Lluís Llebot/TOT Sant Cugat