DOCUMENT 4. Junts per Sant Cugat elabora un paquet de propostes en l’àmbit ESPORTIU per afrontar la crisi de la COVID-19

Des de Junts per Sant Cugat considerem que l’esport, en la seva vessant educativa, és un actor indispensable en la formació de les persones. Especialment des de la iniciació fins al pas a l’edat adulta. Per aquest motiu entenem que cal plantejar tota una sèrie d’accions que permetin tenir cura d’un sector que aplega una part considerable de la ciutadania de Sant Cugat, si pensem en les famílies que hi estan implicades. Molts cops ho són a través d’entitats esportives o empreses de lleure, que desenvolupen una tasca fonamental a la nostra ciutat.

Però no podem deixar de banda també aquells clubs santcugatencs amb equips i esportistes individuals competint a les lligues d’àmbit nacional i estatal. Entitats que, a més de desenvolupar una important tasca en les categories de formació, acullen equips amb plantilles formades majoritàriament per ciutadans de Sant Cugat.

A banda dels àmbits ja indicats (formatiu i vessant educativa de l’esport; i de competició), l’activitat esportiva a la nostre ciutat implica també a un creixent nombre de santcugatencs que fan de l’esport i el lleure un gaudi i una activitat social, gairebé sempre en el marc d’una entitat esportiva o empresa de lleure.

A tots ells cal que la ciutat els doni suport, motiu per qual des de Junts per Sant Cugat plantegem aquest conjunt de propostes que podeu llegir a continuació:

DOCUMENT 4: Propostes_covid_esports